В Чернівецькій області Михайло Болотських привітав діток зі школи-інтернату з днем Святого Миколая

В Чернівецькій області Михайло Болотських привітав діток зі школи-інтернату з днем Святого Миколая

20.12.13 11:57 0 878
Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських привітав діток зі спеціальної школи-інтернату у с. Мостище (Київська область) з днем Святого Миколая. Рятувальники приїхали до дітей з подарунками, а діти влаштували своїм гостям казкову виставу.

«Від великої команди українських рятувальників бажаю вам здоров‘я, успіхів у навчанні і безпечних свят. А рятувальники завжди прийдуть вам на допомогу», – привітав дітей і вихователів Голова ДСНС України. Він пообіцяв, що рятувальники і надалі допомагатимуть школі.

До приїзду гостей діти підготували тематичні малюнки із правилами безпеки, а Михайлу Болотських подарували вишиту бісером картину.

Підготовлена дітьми вистава за участі янголів, чорта, Святого Миколая та інших артистів зворушила всіх гостей. А після того рятувальники влаштували урок безпеки – вікторини та конкурси, в яких дітки з радістю змагалися.

Чекала на них і справжня пожежно-рятувальна машина, де можна було роздивитися всі спеціальні інструменти, якими користуються рятувальники в роботі.

«У нашій школі постійно навчається 75 діток. Всі вони з радістю приймають добро і тепло, а нам приємно, що таке добро у світі трапляється», – зазначила директор школи-інтернату Наталія Василенко.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові з жінки ...
Наступна новина: На Хмельниччині проведено ...

КОМЕНТАРІ