Чернівецька область: рятувальники привітали дітей із Днем Святого Миколая

Чернівецька область: рятувальники привітали дітей із Днем Святого Миколая

20.12.13 15:00 0 875
19 грудня працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області привітали вихованців шкіл-інтернатів та дитячих будинків краю з Днем Святого Миколая.

Зокрема, у Чернівцях рятувальники завітали у гості до вихованців спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 2, спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 4, Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей та Обласного спеціалізованого будинку дитини.

Діти дуже раділи гостям та підготували справжнє свято. Зокрема, вихованці спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 4 розіграли справжню казку, головним героєм якої був Святий Миколай. Також діти співали пісні, виконували танцювальні номери. Рятувальники подякували дітям за цікаві номери та вручили малечі подарунки: спортивний інвентар, іграшки, солодощі та інші подарунки. Діти із щирими посмішками на обличчі дякували рятувальникам за увагу та турботу, які ті їм приділяють, і щиро раділи святу.

Такі заходи проводилися по всій Чернівецькій області. Окрім цього, не забули працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області і про своїх підшефних – вихованців Нижньоворітської школи-інтернату Закарпатської області. До цього закладу було направлено матеріальну допомогу.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як ужгородські водії ...
Наступна новина: Фракція ВО ...

КОМЕНТАРІ