Івано-франківські пластуни передали Вифлеємський вогонь прикарпатським рятувальникам

Івано-франківські пластуни передали Вифлеємський вогонь прикарпатським рятувальникам

20.12.13 14:26 0 931
Пластуни Івано-Франківської станиці Пласту — Національної скаутської організації України передали Вифлеємський вогонь працівникам Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Захід відбувся на території Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська. Перед передачею Вифлеємського вогню скаути та рятувальники спільно помолилися біля каплички Пресвятої Богородиці.

Приймаючи Святий вогонь, перший заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк подякував пластунам за дар, і зазначив, що ця подія є дуже важливою. Ігор Володимирович підкреслив, що Святий вогонь для рятувальників має символічне значення, особливо для присутніх слухачів курсів первинної професійної підготовки навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області, які незабаром прийматимуть присягу на вірність народу України і поповнять лави рятувальників.

За словами пластунів, вони передали Вогонь саме рятувальникам не випадково, адже більшість з вогнеборців зустріне Різдво не у традиційному родинному колі, а під час несення служби, котра, як відомо, не знає ні свят, ані вихідних.

Ініціатори передачі сподіваються, що Вифлеємський вогонь запалить іскри тепла і затишку у серцях рятувальників, котрі перебуватимуть на службі у святковий час, а також зігріє їх своїм світлом, яке є символом добра, душевного спокою, любові до людей і до світу, злагоди і сподівання.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ