До Дня Святого Миколая вихованці спеціальної школи-інтернату «Довіра» м. Львова отримали подарунки

До Дня Святого Миколая вихованці спеціальної школи-інтернату «Довіра» м. Львова отримали подарунки

20.12.13 12:23 0 1025
У спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті «Довіра» м. Львова відбулися святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая.

До дітей на свято завітав і заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Андрій Мадзяновський, який привітав малечу з їхнім найулюбленішим днем у році.

« для всіх особливе свято, День Миколая-Чудотворця, якого здавна вважають покровителем дітей, тих, хто найбільше потребує любові та тепла. Святий Миколай часто заходить у гості не сам, його супроводжують добрі люди, які допомагають здійснити дитячі мрії, добрими справами переконати, що казка таки існує», – сказав у вітальному слові Андрій Мадзяновський.

Він побажав вихованцям закладу бути слухняними, чуйними, милосердними, завжди любити своїх ближніх, а від імені голови Львівської ОДА подарував телевізор та солодощі.

«Захист прав дитини – це пріоритетне завдання, яке ставить Глава України перед представниками виконавчої влади, тому ми максимально прикладатимемо зусиль, аби наші діти мали найкомфортніші умови перебування у спеціальних закладах та здобували якісну освіту», – зазначив А. Мадзяновський.

Довідка:

Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Довіра» – навчальний заклад, що забезпечує здобуття певного рівня освіти, професійної орієнтації та підготовки, проводить корекційно-розвивальну роботу з дітьми, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку. Заклад створено у 1974 році. Цей навчальний заклад – єдиний заклад такого типу в Західному регіоні України.

У школі навчається 223 учні (вік дітей – від 6-16 років) з різноманітними порушеннями розвитку. Зміст корекційної допомоги у школі визначається із врахуванням рекомендацій психолого-медико-педагогічних консультацій.

З метою підвищення ефективності спортивно-оздоровчої роботи, соціалізації та інтеграції учнів, налагоджено співпрацю між школою та організаціями, які проводять спортивно-реабілітаційну роботу з особами із порушеннями психофізичного розвитку: дитячою юнацько-спортивною школою “Галичина”, організацією “Інваспорт”.

У вересні 2008 року на базі Львівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Довіра» розпочато проведення науково-педагогічного експерименту з надання комплексної допомоги дітям із аутизмом.

З 2013 року на базі Львівської спеціальної загальноосвітньої школи інтернату «Довіра» почав функціонувати психолого-медико-педагогічний консультативний пункт.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: В Яворові cвятий Миколай ...

КОМЕНТАРІ