У Львівській області стрийські правоохоронці провели день профілактики правопорушень

У Львівській області стрийські правоохоронці провели день профілактики правопорушень

20.12.13 10:35 0 862
Нещодавно працівники сектору дільничних інспекторів міліції провели день профілактики правопорушень у селі Жулин Стрийського району. Цього дня правоохоронці поспілкувалися з учнями Жулинської загальноосвітньої школи, зустрілися з представниками органу місцевого самоврядування та місцевими мешканцями.

Зокрема заступник начальника сектору дільничних інспекторів міліції Стрийського міськвідділу міліції Іван Качур та інспектор із роботи з населенням та громадськими формуваннями Юлія Макар провели урок безпеки для учнів 2-го класу, а помічник начальника відділу зі взаємодії з громадськістю Ольга Марцинюк та дільничний інспектор міліції Ольга Зрайло зустрілися з учнями 6-9 класів.

Учням молодшої школи працівники міліції нагадали про те, як не потрапити у небезпечну ситуацію, якщо довелося залишитись наодинці удома, нагадали про правила дорожнього руху, яких повинні дотримуватися діти, щоб не потрапити у дорожньо-транспортну пригоду та ін.

Зі старшокласниками правоохоронці переглянули фільм про шкоду наркотиків, обговорили проблему вживання наркотиків, спиртних напоїв в молодіжному середовищі, а також розповіли про відповідальність, яку несуть неповнолітні за скоєння кримінальних та адміністративних правопорушень. На завершення зустрічі працівники міліції побажали дітям міцного здоров’я, успіхів у навчанні, здійснення усіх мрій та щедрих подарунків від Святого Миколая.

За круглим столом з дирекцією школи правоохоронці піднімали проблемні питання щодо профілактики правопорушень серед дітей, вживання неповнолітніми алкогольних напоїв та паління тютюнових виробів. Працівники міліції наголосили на необхідності вжиття спільних заходів з метою недопущення правопорушень серед неповнолітніх та звернулися до педагогів з проханням про допомогу у боротьбі з недобросовісними працівниками торгівлі, які продають неповнолітнім цигарки та алкоголь.

Також у цей день правоохоронці провели зустріч з головою Жулинської сільської ради. Зокрема правоохоронців цікавило, чи вплинуло об’єднання міської та районної міліції в один структурний підрозділ на стан злочинності на території району та чи позначилося реформування на діяльності служби дільничних інспекторів міліції.

Сільський голова Михайло Юрків розповів про співпрацю з дільничним інспектором міліції та про проблеми, з якими найчастіше місцеві мешканці звертаються з заявами у сільську раду. За словами війта, правоохоронцям більше уваги необхідно приділяти профілактичній роботі серед школярів та молоді, адже завжди легше попередити скоєння правопорушень, ніж боротися з їхніми наслідками.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Закарпаття: рятувальники на ...

КОМЕНТАРІ