На Львівщині затримали чоловіка, який "позичив" чужий бус

На Львівщині затримали чоловіка, який "позичив" чужий бус

20.12.13 14:36 0 986
Працівники Державтоінспекції затримали молодика, який викрав вантажний бус «Сітроен» та катався на ньому сільською дорогою. Чоловік був добряче напідпитку, тож такі «розваги» заледве не закінчилися бідою – спершу горе-водій зачепив бусом паркан, а згодом – з’їхав у кювет.

До правоохоронців звернулися мешканці Великосілок, що у Кам’янка-Бузькому районі. Стурбовані люди просили втихомирити місцевого бешкетника, який ганяв по селу на синьому бусі.

На місце події одразу ж виїхали працівники Державтоінспекції. Вони швидко розшукали водія-порушника. Молодик був такий п’яний, що ледве тримався на ногах, тож пояснити щось до пуття так і не зміг.

Втім, селяни розповіли, що бешкетник вже встиг наробити збитків - ганяючи селом, пошкодив чужий паркан, а тоді ще й заїхав у кювет.

Жодних документів на машину у порушника із собою не було. Не зміг він показати правоохоронцям і посвідчення водія. Згодом стало відомо, що у чоловіка його просто немає. Як з’ясувалось, молодика вже й раніше ловили за кермом «під шафе», тож суд позбавив його права керування транспортними засобами.

Працівники Державтоінспекції викликали на місце події слідчо-оперативну групу, адже виявилось, що бус, яким їздив порушник, - крадений. Власник автомобіля звернувся із відповідною заявою до одного з львівських райвідділів міліції.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини справи.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Тернополі визначать ...

КОМЕНТАРІ