У Львівській області вихованці шкіл-інтернатів Борислава отримали подарунки з нагоди Дня Святого Миколая

У Львівській області вихованці шкіл-інтернатів Борислава отримали подарунки з нагоди Дня Святого Миколая

20.12.13 11:03 0 928
Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Олексій Сторчило відвідав вихованців спеціалізованих шкіл у місті Бориславі. Зокрема, він взяв участь у «Святі Миколая» загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ст. та спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст., де загалом навчається 321 дитина.

У подарунок від заступника очільника Львівщини діти отримали солодощі, а також телевізор для потреб санаторної школи та комп’ютер, якого не вистачало у спеціальній школі-інтернат.

«День Святого Миколая – це перш за все свято для дітей. Саме тому вони повинні відчути ще більше теплоти і добра», – зазначив О.Сторчило.

Також він наголосив, що Президент України ставить чіткі завдання щодо належного захисту прав дитини, на виконання яких у період новорічних свят усі діти з особливими потребами, діти, котрі не мають батьківської опіки, обов’язково отримають подарунки та солодощі.

«Жодну дитину, котра потребує особливої турботи, не буде обділено увагою. Адже цих святкових днів щороку з надією та нетерпінням чекають усі дітлахи», – сказав Олексій Сторчило.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Луцьку відбулася ...
Наступна новина: Суперліга. "Азовмаш" здобув ...

КОМЕНТАРІ