Олег Сало привітав із Днем Святого Миколая вихованців Львівської спеціальної школи-інтернату №100

Олег Сало привітав із Днем Святого Миколая вихованців Львівської спеціальної школи-інтернату №100

20.12.13 17:13 0 1066
На святкових заходах з нагоди Дня Святого Миколая у Львівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №100 19 грудня, побував голова Львівської ОДА Олег Сало та заступник голови Львівської ОДА Ірина Романів.

Очільник Львівщини подарував вихованцям цього закладу, а це незрячі діти або з вадами зору, спеціальну техніку, яка допоможе їм у навчанні. Це три брайлівські дисплеї загальною вартістю 95 тис.грн . Також до свята діти отримали подарункові набори зі солодощами.

Вихованці школи-інтернату гостей без подарунків не залишили. Вони підготували виставу про Святого Миколая, а також подарували власноруч зроблені листівки.

Як зазначив Олег Сало, і він, і його заступники, як помічники Святого Миколая, відвідують діток і дарують подарунки.

«Наше завдання подбати про майбутнє покоління, особливо про дітей з обмеженими можливостями. Ми зобов’язані зробити все для того, аби ці діти відчували турботу та підтримку від влади, щоб їхнє життя стало комфортнішим та зручнішим. Президент України неодноразово наголошував на першочерговості забезпечення захисту прав дитини. І я і мої заступники відвідуємо різні соціальні заклади на Львівщині, аби максимально виконати це завдання. Святий Миколай повинен прийти до кожної дитини», – сказав Олег Сало.

Керівник області також оглянув приміщення школи-інтернату і пообіцяв найближчим часом придбати Брайлівські принтери. Така техніка потрібна для рельєфного друку.

Довідка:

Львівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №100 функціонує з 1857 року. З 2001 року школа фінансується з обласного бюджету. У навчальному закладі виховується 72 дітей, віком від 7 до 18 років, з них 1 дитина – сирота, інші – із малозабезпечених, багатодітних, неповних сімей. Загалом у закладі навчаються діти зі шести областей України.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/hromadski-zahody?album=4&gallery=174

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Підсумовуємо результати ...

КОМЕНТАРІ