Володимир Губицький ознайомився зі станом підготовки області до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу

Володимир Губицький ознайомився зі станом підготовки області до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу

20.12.13 10:13 0 813
19 грудня в.о. заступника голови облдержадміністрації Володимир Губицький провів нараду з питань будівництва тренувального комплексу з підготовки національної збірної команди у Сколівському районі Львівської області до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

«Є ряд нормативних документів. Нам необхідно вирішити інженерні питання та питання під’їзду до цього об’єкту. Потрібно чітко розуміти скільки коштуватимуть всі роботи та вирішити всі питання до кінця цього року», – наголосив В.Губицький.

Учасники наради розглянули питання щодо виділення земельної ділянки, проектування та будівництва інженерних мереж до зазначеного об’єкта. Як зазначалось під час наради, лінія електропередач повинна бути введена влітку 2015 року.

Нагадаємо, відповідно до Державної цільової соціальної програми підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України, на проектування та будівництво 3-х тренувальних комплексів (Київ, Львів, Феодосія) з державного бюджету передбачено 441,0 млн.грн.

Відтак, реалізація цього проекту перебуває на контролі обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: У Будинку ...

КОМЕНТАРІ