Фракція ВО "Свобода" у Львівській облраді: Звинувачення в неодностайності – надумані

Фракція ВО "Свобода" у Львівській облраді: Звинувачення в неодностайності – надумані

20.12.13 15:01 0 948
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській обласній раді ініціювала три із чотирьох важливих політичних питань, які ухвалили депутати 17 грудня 2013 року на сесії, і всі закиди щодо якоїсь іншої позиції свободівців є надуманими. Про це 19 грудня 2013 року повідомив голова фракції націоналістів Андрій Холявка.

Як відомо, у вівторок, 17 грудня, Львівська обласна рада ухвалила чотири винятково важливих політичних рішення, що стосувалися посилення контролю над роботою облдержадміністрації, припинення договірних відносин щодо орендованих ОДА приміщень, відкликання облрадою раніше делегованих повноважень та створення виконавчого комітету обласної ради.

"Більшість депутатів підтримали усі чотири рішення. Хочу наголосити, що три з них ініціювала фракція ВО "Свобода". Тому звинувачення деяких ЗМІ в тому, що свободівці були неодностайними, надумані.

Хочу повідомити, що депутати, чиї картки не спрацювали в момент голосування, написали заяви з проханням зарахувати їхній голос на підтримку цих рішень.

Щодо окремої позиції професора права депутата Пилипа Пилипенка, який справді мав суто професійні юридичні зауваження до деяких формулювань цих рішень, то він порушив фракційну дисципліну, оскільки питання були передусім політичними. Найближчими днями фракція, вивчивши ситуацію, визначиться з оцінкою голосування депутата П. Пилипенка.

Хочу наголосити, що свободівці неодноразово доводили свою принциповість. Більшість із них зараз перебувають у Києві, в перших лавах протестувальників. Своє ставлення до режиму вони демонстрували роками, виявляли не словами, а діями", – заявив Андрій Холявка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Луцьк: «Миколай пам’ятає ...

КОМЕНТАРІ