У Чернігові проходять святкові заходи до Дня Святого Миколая

У Чернігові проходять святкові заходи до Дня Святого Миколая

20.12.13 13:00 0 946
Напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця 18 грудня у Чернігові за підтримки міського голови відбувся благодійний захід для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дошкільних та навчаються в загальноосвітніх навчальних закладах нашого міста. Свято проходило в залі засідань управління освіти Чернігівської міської ради.

Всіх запрошених діток від імені міського голови щиро привітали секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет та начальник управління освіти міськради Володимир Купріяненко.

Такі свята для дітей обласного центру проходять кожного року і вже стали доброю традицією.

Олег Шеремет закликав дітей завжди слухатись своїх рідних і близьких та дбати про них. «Забезпечення інтересів дитини один із пріоритетів соціальної політики. Належні умови для дитини і сім’ї з дітьми є стратегічною інвестицією в розвиток України ХХІ століття. Її головна мета – відновити здатність сімей надавати дітям якісну освіту, забезпечувати їм усебічний фізичний і творчий розвиток, а також створити підстави для виховання всіх дітей у сімейному середовищі, незалежно від віку, стану здоров’я та інших обставин. Давайте творити добро на благо всіх родин та нашого міста, і тоді воно обов'язково повернеться до нас», - підкреслив секретар міської ради.

Цього дня подарунки та солодощі від гостей, а також гуманітарну допомогу від громадської організації «Центр медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» отримали 177 дітей. Це діти, які виховуються в дитсадках та є учнями 1-6 класів чернігівських шкіл. Під час заходу зразковий художній колектив «Вокальна студія «Дивоцвіт» спеціалізованої школи № 2 з поглибленим вивченням іноземних мов (керівники Петро і Тетяна Мартиненки) продемонстрував присутнім свої таланти.

19 грудня привітання та подарунки отримають ще 148 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – це учні 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Чернігова.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині історія ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ