В Житомирській області рятувальники привітали дітей підшефного Денишівського навчально-реабілітаційного центру з Днем Святого Миколая

В Житомирській області рятувальники привітали дітей підшефного Денишівського навчально-реабілітаційного центру з Днем Святого Миколая

20.12.13 10:07 0 853
19 грудня у підшефному комунальному закладі «Денишівського навчально-реабілітаційного центру» Житомирської обласної ради відзначали День Святого Миколая. Привітати діток зі святом приїхали і співробітники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області. Для рятувальників це вже стало доброю традицією, адже починаючи з 2003 року вони стали тісно співпрацювати із дитячим будинком. Тому і цього року надзвичайники не знехтували можливістю навідати вихованців такого знайомого їм закладу. Малюки дитячого будинку завжди почесні гості на професійних та інших святах в Управлінні. вихованцями закладу є понад сімдесят дітей і всі вони мріють бути рятівниками, як їх старші друзі.

До кожного приїзду своїх шефів вихователі та діти готують справжнє свято. Протягом години дітвора дарувала глядачам безліч веселих віршів та пісень про Святого Миколая. Усі присутні у святковій залі не стримуючись аплодували та підбадьорювали маленьких артистів. За допомогою аніматорів розважальна програма виявилась ще цікавішою. Святий Миколай та його помічниця – Янгол поділили діточок на дві команди аби ті мали можливість позмагатися у різноманітних конкурсах. Переможці отримували пам’ятні призи.

Кожна дитина найбільше прагне батьківської любові. Тому малюки були дуже раді побачити стільки гостей. Їм так не вистачає елементарної уваги від дорослих. Дивлячись на їх милі личка та кумедні костюми хотілося просто спостерегти і не говорити ані слова.

По закінченню заходу жоден малюк не залишився без подарунків. Кожному хто вручав дітлахам гостинці надали слово аби виразити своє враження після побаченого. Директор Денишівського навчально-реабілітаційного центру Галина Шпак, в свою чергу зазначила, що рятувальники - часті гості, вони навідуються сюди не лише у свята, але й коли дитячому закладу потрібна допомога. Також директор висловила щирі слова вдячності усім хто не залишився байдужим та привітав дітлахів цього святкового дня.

Гостям ще довго не хотілося залишати заклад. Малюки настільки підняли всім настрій, що на деякий час всі забули про свої турботи. Виходячи з приміщення було помітно як з вікон дітлахи своїми маленькими долоньками прощалися з гостями. Однак, у кожного в серці залишалася надія, що незабаром буде нова, ще довша та веселіша зустріч.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Призначено першого ...
Наступна новина: Заява депутатів ...

КОМЕНТАРІ