В Житомирській області працівники ДСНС провели позапланові перевірки низки закладів обласного центру щодо безпечного святкування Новорічних та Різдвяних свят

В Житомирській області працівники ДСНС провели позапланові перевірки низки закладів обласного центру щодо безпечного святкування Новорічних та Різдвяних свят

20.12.13 17:04 0 941
18 грудня, у зв’язку із наближенням Новорічних та Різдвяних свят, працівники Управління ДСНС в області разом із представниками засобів масової інформації провели позапланові перевірки низки об’єктів обласного центру, які будуть задіяні під час відзначення Нового року. Перевірки здійснювалися на предмет дотримання правил і вимог пожежної та техногенної безпеки. Поза увагою фахівців не залишився жоден заклад. Адже мета даних перевірок – зробити все можливе, аби прийдешні свята залишили у всіх тільки приємні спогади та емоції. Майже у кожному закладі міста вже почали встановлювати святкові ялинки та прикрашати їх електричними гірляндами, які будуть чекати на дітей та дорослих у передсвяткові та святкові дні.

За результатами проведених позапланових перевірок, працівники ДСНС дійшли висновку, що керівники об’єктів поставилися з великою відповідальністю не лише до підготовки проведення святкових ранків, а й до вимог пожежної та техногенної безпеки. Незначні недоліки, які були виявлені, усувалися керівниками та особами відповідальними за стан пожежної безпеки відразу ж на місці.

Наостанок організатори рейдів ще раз нагадали керівникам закладів вимоги пожежної та техногенної безпеки та вручили тематичні пам’ятки. Окремо рятувальники звернулися до журналістів та висловили сподівання, що з їхньою допомогою населення зверне увагу на необхідність посилити пильність у питаннях дотримання вимог пожежної безпеки у святкові дні.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: сергій Надал ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ