У Рівненській області рятувальники Держслужби з НС з нагоди свята Миколая Чудотворця завітали в гості до багатодітної сім’ї

У Рівненській області рятувальники Держслужби з НС з нагоди свята Миколая Чудотворця завітали в гості до багатодітної сім’ї

20.12.13 17:09 0 974
Миколая Чудотворця глибоко шанує український народ. З особливим нетерпінням на це свято чекає і малеча. Існує повір’я, що слухняним діткам святий приносить гостинці і кладе під подушку.

З нагоди дня Святого Миколая Чудотворця 19 грудня співробітники Сарненського районного сектору та 14-ї державної пожежно-рятувальної частини відвідали багатодітну сім’ю, яка проживає в селі Копище Ремчицької сільської ради.

Мама дітей - Надія Володимирівна, виховує трьох доньок: шестирічну Людмилу, трьохрічну Катерину, яка є інвалідом та наймолодшу Тетянку 2013 року народження.

Оскільки кожна дитина – це дар, то і ставитися до цього дару потрібно як до найціннішого скарбу. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, виконали приємне доручення Святого Миколая - привітали діток та дали смачні солодкі подарунки. Мамі окремо вручили набір постільної білизни та продукти харчування.

Слід відмітити, що візит рятувальників цього дня був не випадковим, адже вже на протязі багатьох років, саме співробітники служби порятунку ДСНС Рівненщини є шефами багатьох сімей. Будемо сподіватися, що приємні та радісні емоції, які наповнили цього дня багатодітну сім’ю, назавжди оселяться в їхньому домі, а маленькі дітки завжди будуть під надійною опікою Святого Миколая Чудотворця та рятувальників Держслужби.

ДПРЧ-14 ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Олег Сало привітав із Днем ...

КОМЕНТАРІ