У Рівненській області прокуратура захистила право трьох дітей на житло

У Рівненській області прокуратура захистила право трьох дітей на житло

20.12.13 10:34 0 828
За втручання органів прокуратури Рівненської області поновлено права трьох дітей, позбавлених батьківського піклування, на житло, яке у них незаконно відібрали.

- Прокурорською перевіркою було встановлено, що будинок загальною площею 36,1 м.кв., де раніше проживали діти разом із матір’ю, був незаконно відчужений у 2008 році шляхом укладання договору купівлі-продажу на підставі підробленої довіреності від імені власниці та без відповідних дозволів органів опіки та піклування, - повідомив прокурор Рівненського району Павло Романчук.

Враховуючи, що такими незаконними діями було позбавлено дітей права на збереження житла під час перебування їх у дитячому будинку сімейного типу, прокуратура Рівненського району звернулася до суду із позовною заявою про визнання недійним договору купівлі-продажу будинку та повернення його власниці – матері цих дітей.

- Рівненський районний суд підтримав позицію прокуратури та задовольнив позов у повному обсязі. На даний час рішення суду виконано – незаконно відчужений будинок повернуто, - поінформував Павло Романчук.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові синьо-жовтими ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ