Рівненська область: у день Святого Миколая рятувальники ДСНС привітали вихованців підшефного закладу

Рівненська область: у день Святого Миколая рятувальники ДСНС привітали вихованців підшефного закладу

20.12.13 11:43 0 862
Святого Миколая глибоко шанує український народ. З особливим нетерпінням на це свято чекає і малеча. Існує повір’я, що слухняним діткам святий приносить гостинці і кладе під подушку. Тому всі діти напередодні свята старалися бути слухняними, щоб нічим не розгнівити святого.

З нагоди дня Святого Миколая Чудотворця у Клеванській спеціалізованій школі-інтернаті для дітей з вадами зору, що у Рівненському районі, відбулося театралізоване свято. Вихованці інтернату підготували своїм одноліткам яскраву виставу про українські традиції відзначення цього улюбленого дитячого свята.

Було видно як юні артисти щиро переживали за свої виступи, адже серед численних глядачів окрім дирекції інтернату були і представники Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, які не тільки завжди приїжджають з подарунками, але й цілодобово охороняють їх дитинство від імовірних нещасть. Слід сказати, що візит рятувальників у школу-інтернат цього дня був не випадковим, адже вже більше десятка років, саме співробітники служби порятунку ДСНС Рівненщини є шефами даного спеціалізованого навчального закладу і постійно допомагають у вирішенні багатьох питань.

По завершенні вистави працівники Держслужби з НС передали теплі слова вітання від начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області генерал-майора служби цивільного захисту Володимира Оглоблі, подякували дітям та їхнім наставникам за подароване свято, а також виконали приємне доручення Святого Миколая, роздали дітлахам солодкі подарунки.

Директор спеціалізованої школи-інтерната Євгенія Фалко висловила слова вдячності шефам закладу та наголосила, що рятувальників наші вихованці раді бачити завжди, бо вірять у їх відкриті помисли й безкорисну підтримку. Та й не дивно, адже діти Клеванської спеціальної школи талановиті, слухняні, розумні, надійні помічники батькам та рідним.

Будемо сподіватися, що приємні та радісні емоції, які наповнили цього дня приміщення школи, назавжди оселяться в цьому закладі, а його вихованці завжди будуть під надійною опікою Святого Миколая Чудотворця.

І що не кажи, а такі й подібні заходи залишають в душах світлі, прикрашені непідробною радістю, спогади, які зміцнюють потенціал та надихають на безкорисні вчинки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дотримання прав дітей та ...
Наступна новина: Цю ніч на Євромайдані ...

КОМЕНТАРІ