У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

20.12.13 09:21 0 861
За добу до міліції надійшло 18 повідомлень про скоєння крадіжок. За 15 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— У Зарічненському районі невідома особа пошкодила вікно вагончика, звідки викрала електроінструменти, шліфувальну машинку та електродрель. Сума збитку встановлюється. За частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.

— З помешкання 65-річного жителя Демидівського району невідома особа викрала понад 2500 гривень. За частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.

— До міліції 78-річна рівнянка повідомила, що у її квартирі дві невідомі дівчини викрали дві тисячі гривень. Зловмисниці завітали у помешкання пенсіонерки, повідомивши, що їм необхідно перевірити номери грошових купюр. Коли жінка пішла до іншої кімнати, невідомі особи викрали готівку та втекли. За статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цукор допомагає вірусам ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ