На Тернопіллі рятувальники долучилися до благодійного марафону "Добро повертається"

На Тернопіллі рятувальники долучилися до благодійного марафону "Добро повертається"

20.12.13 10:49 0 867
Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області долучилося до обласного благодійного марафону "Добро повертається", організованого за ініціативи голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна.

Акція проводиться в області вже четвертий рік поспіль. Цьогорічний марафон спрямований на вирішення соціально-побутових умов багатодітних сімей, які перебувають у складних життєвих умовах.

Зусиллями доброчинців на потреби дітей надається благодійна допомога. Не залишаються осторонь й рятувальники. 19 грудня вони вручили багатодітній сім’ї з міста Хоростків Гусятинського району, нову сучасну пральну машину. А діти, яких у цій родині семеро, отримали з рук вогнеборців солодкі подарунки та відвідали пожежно-технічну виставку Управління, де дізналися багато цікавих історичних фактів про зародження пожежно-рятувальної служби краю та про сучасну роботу підрозділів ДСНС.

«Я вважаю, що в серці кожного повинна закріпитися чітка відповідальність не лише за свою родину, а також за долю маленьких українців, котрим вкрай необхідна допомога, – зазначив начальник обласного Управління ДСНС генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий. – Адже благодійність - це завжди свято людяності, яке дає кожному з нас не лише шанс принести радість іншим, а й самим стати трішки щасливішими!»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 19 грудня – празник св. ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ