Голова Тернопільської ОДА взяв участь у відкритті оновленого дитячого відділення Підволочиської райлікарні

Голова Тернопільської ОДА взяв участь у відкритті оновленого дитячого відділення Підволочиської райлікарні

20.12.13 17:40 0 1007
Подарунок приніс Святий Миколай у Підволочиськ. там відкрили оновлене дитяче відділення районної лікарні. Впродовж кількох місяців тут тривали ремонтні роботи до яких долучилися як керівники області, так і підприємці району.

В дитячому відділенні капітально відремонтували палати та коридор, встановили добротні вікна, сантехніку, поклали ламінат. Завезли до лікарні і нові меблі та медичне обладнання.

"Говорячи про модернізацію системи охорони здоров’я, ми розуміємо, що одним із першочергових її завдань є покращення медичного обслуговування населення, створення для цього відповідних умов, - заявив голова області Валентин Хоптян. - Це ми бачимо тут, у педіатричному відділенні Підволочиської райлікарні. Наші діти, як і всі мешканці краю без виключення, повинні лікуватися в хороших умовах, лежати у відремонтованих та чистих палатах. Приємно має працюватися і персоналу. Я в свою чергу робитиму усе, щоб в кожному районі Тернопільщини медзаклади оновлювалися та осучаснювалися, були зроблені за євростандартами".

Валентин Хоптян запевнив усіх медиків, що в області не буде закритий жоден медзаклад, жоден ФАП. В січні, пообіцяв керівник краю, будуть відкриті ще 8 відділень, зроблених за європейськими стандартами.

Голова області подякував керівництву Підволочиської райдержадміністрації за проведену роботу, а також усім, хто долучився й надалі долучатиметься до такої справи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: на ...
Наступна новина: Житомирщина: свято Миколая ...

КОМЕНТАРІ