Із подарунками від Святого Миколая до вихованців Тернопільської спеціальної школи завітали працівники міграційної служби

Із подарунками від Святого Миколая до вихованців Тернопільської спеціальної школи завітали працівники міграційної служби

20.12.13 13:20 0 1006
Кожному під силу зробити цей світ кращим. І для цього потрібно не так вже й багато: бути добрими і милосердними один до одного, а особливо до тих, кому пощастило дещо менше. Згадаймо лишень дітей-сиріт, дітей з особливими потребами.

До учнів Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи у День Святого Миколая завітали працівники обласного Управління Державної міграційної служби. Шефи потішили хлопчиків і дівчаток солодкими подарунками. Школярики щиро раділи солодощам, але найбільше тішилися увазі від гостей.

- У нашій школі навчаються діти з особливими освітніми потребами, - розповіла директор навчального закладу Лариса Акмус. - Багато серед наших вихованців хлопчиків та дівчаток із синдромом Дауна, ми їх називаємо «дітьми сонця», та аутистів - «дітей дощу». Вони надзвичайно люблячі й доброзичливі, і завжди щиро радіють гостям.

До слова, у школі навчається понад сотня маленьких тернополян, сорок із них - у групах цілодобового перебування. Вони, як ніхто інший, потребують уваги та піклування, й особливо у ці святкові новорічні дні.

Заступник начальника УДМС України в Тернопільській області Іван Чубатий та начальник відділу адресно-довідкової роботи привітали малечу із святом Миколая та наступаючим Новим Роком, побажали їм міцного здоров’я та доброї долі.

Управління Державної міграційної служби в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 4 тис. дітей з ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ