Сергій Тарашевський: Українські адвокати вже вкотре показали себе як справжні захисники громадян

Сергій Тарашевський: Українські адвокати вже вкотре показали себе як справжні захисники громадян

20.12.13 15:34 0 970
На цьому наголосив перший заступник голови Тернопільської обласної ради, вітаючи адвокатів із професійним святом.

«Ставши на бік постраждалих та заарештованих, допомігши людям адвокати, вкотре довели, що вони гідно виконують свій обов’язок – забезпечення реалізації гарантованого Конституцією України права кожного на захист від обвинувачення.

Ваша діяльність відіграє дедалі важливішу роль у нашій державі. Від вашої самовідданої праці великою мірою залежить збереження дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

Ефективність діяльності адвокатури є показником рівня демократії в державі.

Переконаний, що професіоналізм та відданість своїй справі, принципова громадянська позиція та бездоганна репутація адвокатів Тернопільщини і надалі сприятимуть утвердженню принципу верховенства права, посиленню захисту прав і свобод громадян», – сказав Сергій Тарашевський.

Перший заступник голови Тернопільської обласної ради побажав присутнім міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту та, щоб «…людська шана стала гідною подякою за плідну працю, неупередженість та чесність. Мудрості вам, мужності й витримки у відстоюванні справедливості, неупередженості і непохитності!» – та вручив грамоти обласної ради кращим працівникам адвокатури.

Урочистості продовжились святковим концертом. Дійство відбулось в обласні філармонії.

Довідково: Указом Президента України від 2 грудня 2002 року № 1121/2002 в Україні було установлено професійне свято – День адвокатури, яке відзначається щорічно 19 грудня.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новини ГУ Міндоходів у ...
Наступна новина: Розстрочення податкових ...

КОМЕНТАРІ