Опозиція підтвердила, що не голосуватиме за бюджет

Опозиція підтвердила, що не голосуватиме за бюджет

20.12.13 09:40 0 790
Лідери опозиції знову заявили що не мають наміру голосувати за державний бюджет на наступний рік. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Зокрема, лідер партії «Свобода» і її фракції у Верховній Раді Олег Тягнибок сказав, що, хоча опозиція розблокувала парламент, але не буде голосувати за бюджет, бо «за той бюджет не можна голосувати».

Лідери фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк і «УДАР» Віталій Кличко теж підтвердили, що їхні фракції так само не підтримають законопроекту про держбюджет.

Верховна Рада вирішила ухвалити в цілому законопроект про державний бюджет на 2014 рік 16 січня. При цьому депутати повинні протягом 2 тижнів розглянути законопроект і подати свої пропозиції про можливе внесення змін до 8 січня, після цього бюджетний комітет і представники уряду протягом тижня розглянуть ці пропозиції і внесуть на розгляд допрацьований законопроект, а комітет із питань бюджету з участю уповноважених представників Кабміну має підготувати пропозиції до нього до 10-ї ранку 16 січня.

Опозиція вже напередодні заявляла, що не голосуватиме за запропонований бюджет, називаючи його неприйнятним, і вимагаючи натомість зробити наступний тиждень у парламенті сесійним, щоб протягом цього тижня належно обговорити проект бюджету.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Демидов: ...
Наступна новина: Львівщина отримала 210,9 ...

КОМЕНТАРІ