Працівники Львівської митниці Міндоходів викрили контрабанду зброї та наркотиків

Працівники Львівської митниці Міндоходів викрили контрабанду зброї та наркотиків

20.12.13 15:39 0 1009
Працівники Львівської митниці Міндоходів викрили дві спроби незаконного переміщення через митний кордон України зброї та наркотичних засобів.

Так, на митний пост «Львів - поштовий» надійшло міжнародне поштове відправлення. Згідно з митною декларацією її з Польщі відправив громадянин Ч. на адресу нашого співвітчизника у Кіровоградській області. Під час огляду цього міжнародного поштового відправлення виявлено ніж у піхвах з опорою завдовжки 34,6 см. та з надписом на клинку німецькою мовою. Руків’я виготовлено з дерева, на якому містяться металеві символи у вигляді орла зі свастикою та символу у формі блискавки. Згідно з висновком спеціаліста, це кинджал 1939 року випуску виробництва Німеччини, який є холодною зброєю. Так, громадянин здійснив пересилання через митний кордон України у міжнародному поштовому відправлені товару, забороненого до пересилання актами Всесвітнього поштового союзу. Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 473 Митного кодексу України.

А в пункті пропуску «Краковець – Корчова» у громадянина України працівники митного поста вилучили пакет подрібненої речовини зеленого кольору рослинного походження, що містить тетрагідроканнабінол і є канабісом (марихуаною), що належить до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено. Він намагався провезти її з Польщі до України смугою руху «зелений коридор» у салоні автомобіля під килимком. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 471 Митного кодексу України.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новини ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: Олександр Курилюк: Треба ...

КОМЕНТАРІ