Громадська рада при Держкомтелерадіо України звітувала про свою роботу

Громадська рада при Держкомтелерадіо України звітувала про свою роботу

20.12.13 17:55 0 978
20 грудня відбулося чергове засідання громадської ради при Держкомтелерадіо України, участь у якому взяли народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Рустам Раупов, а також представники структурних підрозділів Держкомтелерадіо.
Члени громадської ради проаналізували результати своєї діяльності в 2013 році та внесли пропозиції до плану роботи на наступний рік. Зокрема, вирішено проводити щоквартальні, а за потреби - позачергові, засідання ради. Інститути громадянського суспільства ініціюватимуть наступного року громадські експертизи діяльності Держкомтелерадіо, ефективності прийняття і виконання ним своїх рішень. Громадська рада планує проводити також антикорупційну експертизу проектів нормативно-правових актів, підготовку яких здійснює Держкомтелерадіо.
Громадська рада обговорила та внесла свої пропозиції до орієнтовного плану проведення Держкомтелерадіо України консультацій з громадськістю на 2014 рік.
Учасники засідання також обговорили питання взаємодії Держкомтелерадіо з інститутами громадянського суспільства стосовно поширення серед населення ідей нетерпимості до проявів корупції, пропагування переваг правомірної поведінки в усіх сферах суспільного життя. Громадська рада вирішила створити відповідну робочу групу з цього питання. Очолить групу та координуватиме її діяльність Ольга Большакова, голова правління Східноєвропейського інституту проблем медіа.
Також на своєму засіданні громадська рада ухвалила дві заяви щодо суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні, та про недотримання стандартів свободи слова Першим національним телеканалом України. З текстом заяв можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо України

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/category/main?cat_id=109715

Прес-служба Держкомтелерадіо

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Недобросовісному ...

КОМЕНТАРІ