Податківці привітали енергетиків з професійним святом

Податківці привітали енергетиків з професійним святом

20.12.13 22:04 0 1065
Щорічно 22 грудня відзначається День енергетика — професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.
Привітати одного з найкращих платників м. Чернівців ПАТ Енергопостачальну компанію „Чернівціобленерго” завітали і чернівецькі податківці.
Як зазначила в.о. начальника ДПІ у м. Чернівцях Ольга Шапошникова: «ПАТ ЕК „Чернівціобленерго” є одним із бюджетоформуючих підприємств столиці Буковини та надійним партнером у стабільному наповненні державної скарбниці. „Чернівціобленерго” демонструє високий рівень податкової культури, соціальне партнерство, співпрацю та створення робочих місць, відповідальне та своєчасне забезпечення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів».
Голова правління підприємства Олексій Шекета відзначив, що сьогодні Міністерство доходів і зборів України – організаційно – ефективна структура, яка здатна забезпечити баланс між стимулюванням розвитку підприємництва та стабільним наповненням бюджету.
«Дуже приємно, що керівництво ДПІ у м. Чернівцях вирішило розділити з нами це свято, адже справжні друзі пізнаються не лише у кризових ситуаціях, а і в радісні моменти. Сподіваємось, що наша співпраця забезпечить фінансову стабільність держави»,- підкреслила фінансовий директор підприємства Тамара Бабак.
У свою чергу, енергетики привітали податківців з їх святом – річницею утворення Міністерства доходів і зборів України, яке перетворюється на дієвий професійний орган в інтересах бізнесу, громадськості та фінансової безпеки.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: У справі Смалія побили ...

КОМЕНТАРІ