У Львові відбулося спортивне свято До Дня святого Миколая для неповносправних дітей молодшого шкільного віку

У Львові відбулося спортивне свято До Дня святого Миколая для неповносправних дітей молодшого шкільного віку

20.12.13 22:06 0 1049
20 грудня 2013 року в манежі Львівського державного університету фізичної культури до Дня святого Миколая відбулося обласне спортивне свято для неповносправних дітей молодшого віку.
Змагання організовані Львівським обласним центром з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, служби у справах дітей облдержадміністрації, Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також волонтерів і фахівців реабілітаційного центру «Джерело».
У спортивному святі взяло участь 80 дітей-інвалідів (10 команд по 8 осіб) віком від 6 до 9 років з дитячих дошкільних закладів, спецшкіл-інтернатів, загальноосвітніх шкіл та громадських організацій, які виконували комплекси вправ ранкової гімнастики, змагалися в естафетах, а також співали та розказували вірші.
На урочистому відкриття з привітальним словом виступили: начальник служби у справах дітей Володимир Лис, начальник ЛОЦ з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Вадим Магрілов, директор ДЮСШІ “Галичина” Олег Криштальський, голова профспілки ЖКГ і місцевої промисловості Львівської області Богдан Козло, головний спеціаліст управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Хомик та ін.
Всі учасники свята були нагородженні солодощами від організаторів змагань, а також подарунками від Львівської «Укрзалізниці», ПП Наталії Безволяк та пам'ятними значками “Ти зможеш, якщо зміг я” від ЛОЦ ФЗН “Спорт для всіх”.

Ольга Олійник, головний спеціаліст ЛОЦ ФЗН”Спорт для всіх”
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У справі Смалія побили ...
Наступна новина: Новини ГУ Міндоходів в ...

КОМЕНТАРІ