Юрій Сиротюк: «Лише окупант ховається за спинами «тітушків» та міліції

Юрій Сиротюк: «Лише окупант ховається за спинами «тітушків» та міліції

20.12.13 22:12 0 878
«Сотні черкасців прийшли до обласної державної адміністрації протестувати проти свавілля влади, виборчих фальсифікацій, вимагати негайної відставки голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба і притягнення до відповідальности винних у фальсифікаціях на довиборах до парламенту, що відбулися 15 грудня 2013 року». Про це 20 грудня 2013 року повідомив народний депутат України, заступник Голови ВО «Свобода», уповноважений від націоналістичної сили у Черкаській області Юрій Сиротюк, який був присутній у Черкасах на вічі «Ні – владному свавіллю!»

Як розповів свободівець, він спробував зайти до приміщення Черкаської ОДА, але на вході його очікувало оточення міліції та кілька десятків так званих «тітушків». Працівники адміністрації, замість того, аби сприяти народному депутатові у безперешкодному доступі до органу державної влади, підготували провокацію – тих самих «тітушків», перевдягнених у мультиплікаційних персонажів. На мітингу були також присутні судові виконавці, які неодноразово зачитували пікетувальникам рішення про заборону будь-яких зібрань на головних вулицях Черкас до 16 січня 2014 року.

Виступаючи перед присутніми на акції громадянами, націоналіст зазначив: «Тільки окупант ховається за спинами міліції та бандитів. Представник справжньої влади, а не такої, яку уособлює голова облдержадміністрації Тулуб, не боявся би вийти до громади і спілкуватися з нею. Уже рік минув, як я працюю народним депутатом, уповноваженим ВО «Свобода» у Черкаській області. І жодного разу ще не мав зустрічі з головою ОДА.

Сьогодні Черкащина перебуває в катастрофічній ситуації – величезні заборгованості, жахливі дороги, люди за межею бідности. Напередодні ухвалення б’юджету на 2014 рік Тулуб мав би турбуватися, щоби Черкащина отримала хороше фінансування з державної скарбниці. Однак насправді це не потрібно ставленикові Януковича в області. Йому потрібно і далі грабувати Черкащину.

Поки влада не дослухатиметься до громадян, а «спілкуватиметься» з ними кийками та провокаціями «тітушків», – доти вона залишатиметься окупаційною, а її прихвосні – окупантами. Але таку бездарну владу народ рано чи пізно вимете із владних крісел, бо ще ніхто не перемагав козацьку націю!», – наголосив Юрій Сиротюк.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російсько-українські ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Маємо ...

КОМЕНТАРІ