Олег Тягнибок: «Маємо стояти на Майдані до повної перемоги – влада не зможе побороти української нації»

Олег Тягнибок: «Маємо стояти на Майдані до повної перемоги – влада не зможе побороти української нації»

20.12.13 22:12 0 880
Дуже важливо, що ми зберігаємо дух, який допомагає нам стояти тут. Ніхто не вірив, що українці здатні виходити на вулицю й боротися за свої права. Після просто шаленого розчарування часів Помаранчевої революції багато хто нас як націю, яка здатна відстоювати свої ідеали, «списав». Багато хто говорив, що українці не зможуть виходити на майдани і відстоювати свої інтереси. Але останній місяць довів, що це – неправда. Бо нас, українців, ця бандитська влада просто дістала. Люди усвідомлюють: якщо не ми їх, то вони нас перемелють. Про це заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи 20 грудня 2013 року на Майдані Незалежности.

Очільник українських націоналістів нагадав громаді про те, що напередодні Верховна Рада ухвалила надважливий закон – щодо припинення переслідування активістів Майдану. Однак, попри те, що документ уже перебуває на розгляді у Президента, Янукович його досі не підписав. Відповідно, учасники Революції Гідности вимагають від глави держави негайного підписання вказаного закону.

Також Олег Тягнибок повідомив і про те, як по-блюзнірськи цього дня у парламенті відбулася доповідь Генпрокурора Віктора Пшонки. Проте все ж таки досягненням громади та парламентської опозиції стала особиста присутність у Верховній Раді очільника ГПУ, який раніше міг відправити для доповіді лише котрогось із заступників. «Сьогоднішній виступ Генпрокурора був абсолютно ганебний. Ми не сприймаємо таких очільників держави і вважаємо, що має бути повне перезавантаження влади. Бо державна влада довела країну просто до зубожіння і правового нігілізму і каліцтва», – заявив Голова ВО «Свобода».

«Наша боротьба має тривати. Закликаємо в неділю на 12:00 прийти на Майдан максимум людей. Маємо показати владі, що ми не зламалися – ми боремося. Що більше нас є нас Майдані, то більшим є реальний тиск на банду, яка досі не зрозуміла, що треба слухати народ. Вони мають усвідомити: не можна витирати об людей свої бруднющі лапи, не можна перетворювати громаду на ганчірку. До людей треба ставитися, як до людей – з повагою й пошаною, як до самого себе. А влада чинить з українською нацією, як зі скотиною. Тому наша боротьба має тривати до повної перемоги над бандою, що осіла на Печерських пагорбах.

Телефонуйте родичам, близьким, переповідайте сусідам: нам треба йти далі. Вони не зможуть перебороти людей, вони не зможуть перемогти українців. Наш вплив, наша енергія ширяться все більше й більше по всій Україні. Нас підтримують у всьому світі, нами пишаються, що ми можемо стояти і можемо боротися. А ми обов’язково мусимо перемогти», – підсумував свій виступ Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Домовленості з Росією ...

КОМЕНТАРІ