Президент Європейської федерації плавання Паоло Бареллі: «Важливо провести чемпіонат Європи-2018 в Україні»

Президент Європейської федерації плавання Паоло Бареллі: «Важливо провести чемпіонат Європи-2018 в Україні»

21.12.13 21:28 0 1168
Дніпропетровськ, 21 грудня 2013 року. Європейської федерації плавання (LEN) Паоло Бареллі вважає, що чемпіонат Європи з плавання у 2018 році важливо провести в Україні, повідомляє Федерація плавання України. Про це він заявив сьогодні журналістам на прес-конференції у Дніпропетровську.
Президент Європейської федерації плавання прилетів до України на міжнародну матчеву зустріч з плавання «Кубок на призи клубу «Енергетичний стандарт», який проходить у дніпропетровському Палаці водних спорту «Метеор».
«Вчора ми обговорювали з президентом Федерації плавання України Дмитром Качуровським важливість та необхідність проведення чемпіонату Європи 2018 року в вашій країні, тому що Україна – вагома європейська держава. Тому я вважаю важливим провести європейські змагання в вашій країні», - сказав П.Бареллі.
За словами президента та голови виконкому Федерації плавання України Дмитра Качуровського, проведення чемпіонату Європи в Україні у 2018 році – пріоритетне завдання для національної федерації.
«Зараз ми вивчаємо економічну доцільність проведення чемпіонату в Україні - аналізуємо затратну та прибуткову складові цих змагань, а також соціальні покращення для розвитку українського плавання та країни», - cказав Д.Качуровський на прес-конференції. - Тож до травня наступного року ми будемо зважувати усі «за» та «проти».
Останній строк подачі заявки на право проведення чемпіонату Європи-2018 – травень наступного року.

Довідка
Федерація плавання України (www.usf.org.ua) – всеукраїнська суспільна організація, яка створена з метою подальшого розвитку плавання в країні, сприянню безпеці знаходження людей на воді, формуванню здорового способу життя.
Федерація плавання України була створена у 1990 році. З 1992 року вона - повноцінний член Європейської та Міжнародної федерації плавання.
Контактна особа – прес-секретар Тетяна Долгієр
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як вибрати ортопедичний ...
Наступна новина: Юрій Сиротюк: «В Україні є ...

КОМЕНТАРІ