Михайло Блавацький закликав людей приносити на Майдан провізію

Михайло Блавацький закликав людей приносити на Майдан провізію

21.12.13 21:30 0 808
21 грудня 2013 року в прес-центрі Штабу національного спротиву відбувся брифінг комендантів Штабу щодо ситуації із забезпечення Майдану провізією, речами першої необхідности, одягом. Коменданти Штабу висловили слова вдячности небайдужим українцям, які постійно підтримують людей, та поінформували про поточні проблеми. Зокрема, комендант Штабу, народний депутат України свободівець Михайло Блавацький звернувся до киян із проханням підвозити їжу, одяг, адже щодня на Майдан прибувають нові делегації з областей.

Михайло Блавацький розповів, що 20 грудня комендатура Штабу національного спротиву звернулася до Київської міської державної адміністрації та районних в місті адміністрацій із проханням про допомогу у вивезенні сміття з Майдану Незалежности. «Сьогодні вони дійсно прибрали Хрещатик від вул. Б. Хмельницького до Головпоштамту. А далі в них не вистачає або сил, або бажання, або грошей. То ми їм надаємо відповідь: треба менше красти – і буде все в порядку!» – зазначив Михайло Блавацький.

Також депутат повідомив про факти свавілля з боку працівників Державтоінспекції: «Вони, як і раніше, продовжують чинити свавілля – блокують автомобільний транспорт, який завозить на Майдан продукти, дрова та инші необхідні для нормальної життєдіяльности людей речі».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ