Віктор Пилипишин випровадив учасників акції спротиву зі свого підприємства «Київекспоплаза»

Віктор Пилипишин випровадив учасників акції спротиву зі свого підприємства «Київекспоплаза»

21.12.13 21:30 0 832
Віктор Пилипишин випровадив учасників акції спротиву з приміщення «Київекспоплази». Про це повідомила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех.

«Учора, 20 грудня, ввечері в штаб у приміщенні КМДА та в Жовтневий палац звернулося багато учасників акції протесту, які досі ночували в «Київекспоплазі». Попросили розмістити їх, бо з виставкового центру Пилипишина їх вигнали. Пояснили, що там заплановані виставки, і мітингувальників більше не пускатимуть», – повідомила парламентар.

За словами Ірини Сех, річ не у виставках – насправді вилізла на поверхню справжня сутність Пилипишина. «Відбулися довибори в парламент – і Пилипишинові вже не треба «тримати лице». Ми попереджали, що цій людині не можна вірити: він працює на владу. І його намагання начебто підтримати учасників спротиву – наскрізь фальшиві. Його завданням було відтягнути сили від Майдану, саме тому тих, хто їхав у «Київекспоплазу», зустрічав при в’їзді в Київ і супроводжував до виставкового центру кортеж даішників. Це тоді, коли инші автобуси, які їхали на Майдан, спиняли на кожному кроці.

Хотілося б почути пояснення з цього приводу від одного з депутатів Львівської обласної ради, якій тісно співпрацює з Пилипишиним і навіть клопотав про нагороду для нього від обласної ради. Йдеться про депутата Ганущина, який причетний до цих провокацій. Сподіваюся, що про Пилипишина розкажуть правду деякі медія, які дуже активно піарили його на своїх ресурсах», – наголосила Ірина Сех.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ