На Хмельниччині тривають пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів у зимовий період

На Хмельниччині тривають пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів у зимовий період

22.12.13 10:05 0 653
Особовим складом Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області спільно з представниками районної державної адміністрації, райвідділу міліції та соціальними працівниками проведено відпрацювання населених пунктів Вовківецької сільської ради Шепетівського району щодо дотримання мешканцями правил пожежної безпеки під час зимового пожежонебезпечного періоду. Особлива увага була приділена одиноким, пристарілим, а також соціально-незахищеним верствам населення.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники звернули увагу населення на сумну статистику загибелі людей із настанням холодів та розповіли правила пожежної безпеки у побуті, при використані електропобутових приладів та пічного опалення. Також, від рятувальників мешканці отримали пам’ятки та листівки застережного характеру, де чітко вказані дії під час обмороження і переохолодження та у випадку екстремальних ситуацій.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян піклуватись про належний протипожежний захист своїх помешкань та навчатись перегороджувати шлях розлюченому полум'ю.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Знесення Леніна ...

КОМЕНТАРІ