На Хмельниччині працівники міліції виступили у ролі помічників святого Миколая

На Хмельниччині працівники міліції виступили у ролі помічників святого Миколая

22.12.13 16:51 0 816
Дев’ятнадцятого грудня відзначається День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. В цей день кожен із нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення найзаповітнішої мрії…

Особливо на це свято чекають мешканці притулків та шкіл-інтернатів — дітки, яких доля обділила батьківською увагою, любов’ю і ласкою. Такі дітки найбільше вірять і чекають на диво.

Розуміючи це, працівники міліції уже традиційно у День святого Миколая відвідують своїх підопічних у таких навчальних закладах.

Так, 19 грудня керівництво Славутського райвідділу міліції відвідало вихованців Берездівської спеціалізованої загальноосвітньої допоміжної школи-інтернату. Як годиться, гості прийшли не з порожніми руками, а принесли діткам солодощі, фрукти та подарунки. Малеча ж, у свою чергу, зустріла шефів святковим концертом, щирими посмішками та гучними оплесками.

У Полонному помічники святого Миколая у погонах завітали до Центру соціально-психологічної реабілітації «Щасливе дитинство», а в Кам’янці-Подільському — до інтернату-гімназії «Славутинка». У подарунок першокласники отримали справжні дерев’яні санчата та настільні ігри.

А у Хмельницькому працівники кримінальної міліції у справах дітей відвідали підшефний будинок дитини «Берізка». Малята отримали від правоохоронців чимало подарунків, а в знак вдячності подарували гостям яскравий театралізований концерт.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області до ...

КОМЕНТАРІ