Хмельниччина: начальник обласної міліції напередодні професійного свята відвідав працівників спецпідрозділу «Беркут», які несуть службу у Києві

Хмельниччина: начальник обласної міліції напередодні професійного свята відвідав працівників спецпідрозділу «Беркут», які несуть службу у Києві

22.12.13 11:41 0 830
Напередодні відзначення Дня міліції керівництво УМВС України в Хмельницькій області відвідало працівників спецпідрозділу «Беркут» та патрульно-постової служби, які вже більше місяця перебувають в епіцентрі суспільно-політичних подій, які вирують у столиці, та сумлінно несуть службу по охороні громадського порядку.

Очільник обласного управління внутрішніх справ генерал-майор міліції Сергій Шутяк вручив правоохоронцям чергові спеціальні звання та вкотре наголосив, що основним завданням міліції є захист прав, свобод і законних інтересів громадян. Та не менш цінними, ніж довгоочікувані погони, були для хмельницьких міліціонерів слова подяки і підтримки, висловлені керівництвом УМВС.

Як зазначив психолог спецпідрозділу «Беркут» Сергій Максімін, такий візит мав чимале значення для покращення емоційного стану правоохоронців, адже міцні та неприступні ззовні, вони теж потерпають від тривалої розлуки із рідними та близькими, важких побутових умов, травм і хвороб. А теплі слова керівництва дали зрозуміти, що про них дбають і їхня робота є потрібною.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокурори прокуратури ...
Наступна новина: В Україну заборонили в’їзд ...

КОМЕНТАРІ