На Хмельниччині діти віддячили правоохоронцям за тепло і турботу

На Хмельниччині діти віддячили правоохоронцям за тепло і турботу

22.12.13 12:30 0 805
19 грудня, у День святого Миколая, працівники обласного управління міліції із солодощами та подарунками завітали до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик», а вже наступного дня зустрічали у себе вихованців Центру, які приїхали, щоб привітати своїх опікунів із професійним святом.

На в області проживає близько 242 тисяч дітей, з них понад 2 тисячі сироти. Відсоток підлітків, позбавлених батьківської опіки, досить високий і обов’язок за їх виховання та формування повноцінних та правосвідомих громадян покладено на державу.

Держава годує цих «нічиїх» дітей, забезпечує їм тепло та затишок. Але приходять особливі святкові дні, під час яких вони гостро відчувають свою обділеність батьківською любов’ю та ласкою. Аби хоч якось допомогти та підтримати вихованців інтернатів та центрів соціально-психологічної реабілітації дітей галузеві служби УМВС взяли шефство над низкою спеціальних установ для діток. Зокрема, сектор кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області опікується Центром соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик».

Святкування Дня Миколая проходило у дружньому колі представників служби у справах дітей, працівників сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС, прокуратури Хмельницької області, козацтва краю та вихованців центру, які порадували гостей святковим концертом.

Приємною несподіванкою для правоохоронців став приїзд наступного дня, 20 грудня, вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» до Управління внутрішніх справ, які не лише у віршованій формі привітали своїх шефів із професійним святом, Днем міліції, а й щиро подякували за значний внесок у розбудову та створення спортивного майданчика для Центру. Заступник начальника — начальник міліції громадської безпеки УМВСУ в області Микола Довгань та начальник кримінальної міліції у справах дітей Сергій Цимбалюк подякували юним гостям та вручили їм подарунки.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: З нагоди Дня міліції в ...

КОМЕНТАРІ