Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

22.12.13 15:37 0 937
Україна повільно під звуки Майдану увійшла в найбільш теплу для серця пору – пору зимових свят. Миколай уже порозносив дарунки, не обділивши увагою нікого, хто заслужив на смаколик. Львів запалив ялинку, нагадуючи, що окрім революції, українці ще мають славні традиції. Повільно-повільно 2013-й іде до кінця. Ще трохи – й передостанні вихідні цього року. А що чекає львів’ян та гостей міста, читайте тут.

Львівська філармонія підготувала для поціновувачів класичної музики популярні твори короля віденського вальсу Йоганна Штрауса у концерті Wiener Johann Strauß Konzert – Gala. Оркестр його виконає двічі – у неділю та в суботу о 19.00. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

У Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької о 18.00 покажуть оперу Верді «Набукко».

А Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької покаже об 11.00 та в 13.00 казку «Журавлине пір’ячко».

У суботу та неділю Львівський академічний театр «Воскресіння» покаже о 18.00 комедію-фарс «Том, Дік, Гаррі (веселі хлопці)».

Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки пропонує дві вистави – о 12.00 історію про Вінні Пуха, а о 18.00 – виставу «Моя дорога Памела, або Як уколошкати стареньку».

Львівський академічний театр імені Леся Курбаса покаже виставу «MA-NA HAT-TA (Небесна земля)». Щоб не запізнитися, краще прийти до початку о 19.00.

Театр «І люди, і ляльки» у суботу, о 12.00 та 14.00 та в неділю, о 12.00, 14.00 та 16.00, покаже «Чарівну ніч». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької покаже у неділю дві вистави: о 12.00 – «Лускунчика», а о 18.00 історію про «Любовний напій».

Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької о 18.00 покаже прем’єру п’єси «Назар Стодоля», а вдень, б 12.00, «Журавлине пір’ячко».

Львівський академічний театр імені Леся Курбаса подарує «Амнезію, або Маленькі подружні злочини». Початок о 19.00.

А Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки – «Пригоди невгамовного Зайчика та Червоної Шапочки». Сеанси починаються о 12.00 та 15.00.

ЦИРК

Львівський цирк приготував для публіки новорічні вистави «Тріумф». Початок – у суботу та неділю о 12.00 та 16.00.

МУЛЬТИКИ

«Крижане серце». Коли стародавнє пророкування збувається і королівство занурюється в обійми вічної зими, троє безстрашних героїв – принцеса Анна, відважний Крістоф і його вірний олень Свен – відправляються в гори, щоб знайти сестру Анни Ельзу, яка може зняти з країни крижане закляття. По дорозі їх чекає безліч сюрпризів і захопливих пригод: зустріч з містичними тролями, знайомство з чарівним сніговиком на ім’я Олаф, гірські вершини, крутіші за Еверест, і магія в кожній сніжинці. Анна і Крістоф повинні згуртуватися і протистояти могутній стихії, щоб врятувати королівство і тих, хто їм дорогий.

«Хоббіт: Пустка смога» (фентезі, пригоди). Після успішного переходу через Туманні гори, Торін і компанія змушені звернутися за допомогою до могутнього незнайомця, перш ніж відправитися в небезпечне Лихолісся без чарівника. Їхня компанія має завершити свою подорож до Одинокої горі, де Беггінсу потрібно буде знайти таємні двері, щоб дістатися до скарбу Смога.

«Інкубус» (жахи). У центрі подій команда робочих, яка відпрацьовує останню зміну на підготовленій до знесення поліцейській дільниці. Вночі в дільницю заявляється демон-Інкубус з людською головою в руці й починає розповідати про свої злодіяння, які творилися тут, починаючи з середньовіччя. Те, що кіномани вже БАЧИЛИ

«Полярний рейс» (комедія). Іноді відстань, кар’єра і робота розлучають людей назавжди. А по-справжньому рідних – тільки на мить, скільки б вона не тривала. Може статися так, що симпатичний пухнастий амулет зведе разом героїв і змусить одних проявити гумор, благородство, відданість і взаємодопомогу, інших – бути просто смішними, дурними і небезпечними... Пройшовши через розлуку, багато перепон, випробувань і спокус, чари любові повинні перемогти!

«Все, крім кохання» (кінокомедія, мелодрама). У Бена є все, про що може мріє кожен чоловік, – успішна кар’єра, друзі, вечірки, чудові жінки і нічого, що обмежувало б його. Але незважаючи на заздрість більшості його друзів чоловічої статі, його життя не повне. Під час вечірки Бен зустрічає свою однокласницю, яка повинна стати черговим трофеєм. Але не так сталося, як гадалося.

«Битва року» (пригоди). Фільм розповість про підготовку бі-боїв, які наприкінці року битимуться на фінальному змаганні. Головні герої після поразки мають не так багато часу, щоб підготуватися до зустрічі з кращими бі-боями світу, які домінують на іграх уже 10 років.

«Лицар смерті» (жахи, фентезі, бойовик). Учасники військових дій постійно передають з вуст в уста дивну історію про те, що їхня армія ніколи не програвала битв. Це дійсно так, але справа зовсім не в силі і потужності армії, а в певному таємничому явищі, так званому Лицарі смерті. Нібито в особливо небезпечні моменти він з’являється зі своїм військом з того світу, щоб допомогти солдатам здолати супротивника. Так воно і є, і в цьому зможуть переконатися наші герої, коли втратять будь-яку надію на перемогу і вже готові будуть відступити назад. Але їм не доведеться цього робити, адже їхній ворог буде вражений невідомою силою.

«Острів Везіння» (комедія). Тихоокеанський лайнер. Напівоголені красуні, які беруть участь у конкурсі краси. Шампанське і блакитний океан. Про таке колишня зірка телебачення, а нині ведучий дешевих весіль навіть не мріяв. Однак круїз мрії несподівано перетвориться на ланцюг неймовірних подій. І наш герой опиниться на безлюдному острові разом з трьома фіналістками конкурсу – стервом, панікершою і класичною білявкою. Що робити? Адже втративши можливість виграти жадану корону, дівчата його, напевно, порвуть на шматочки... Отже, треба продовжувати конкурс! Зробивши вигляд, що так задумано, Роман починає виставу. Він переконує дівчат, що на острові всюди приховані камери і мікрофони, шоу виводиться в ефір одного з головних каналів, і вся країна тепер стежить за фіналом конкурсу краси! Все, що потрібно, – пройти кілька випробувань під прицілом «камери». І поки дівчата змагаються, герой шукає порятунку.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Володимир Стаюра: ...

КОМЕНТАРІ