Чернівці: Віталій Михайлішин привітав енергетиків краю

Чернівці: Віталій Михайлішин привітав енергетиків краю

22.12.13 14:49 0 855
21 грудня, у приміщенні чернівецького обласного музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської відбулись урочистості з нагоди Дня енергетика.

У заході взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць, голова Чернівецької обласної Ради Михайло Гайнічеру, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин та голова правління ПАТ «Чернівціобленерго» Олексій Шекета.

Віталій Михайлішин привітав буковинських енергетиків: «Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем енергетика! Енергетична галузь – одна з найважливіших у нашому житті. Від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших,- зазначив Віталій Михайлович та додав, – Мені дуже приємно відзначити, що “Чернівціобленерго” є одним із провідних підприємств України. Якість послуг, які надаються цією компанією досягли європейського рівня. Трудові традиції буковинських енергетиків є запорукою надійного функціонування паливно-енергетичного комплексу нашої держави та, я впевнений, в майбутньому виведуть українську енергетику на якісно новий рівень.

Бажаю всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні, успіхів у трудовій діяльності та здійснення всіх творчих задумів і планів, міцного здоров’я, добра, успіхів та благополуччя Вам та Вашим сім’ям!»

Віталій Михайлішин відзначив кращих працівників енергетичної галузі та нагородив їх Почесними грамотами виконавчого комітету Чернівецької міської ради, грошовими винагородами та цінними подарунками.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: цінова ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ