Луцьк: святий Миколай завітав на «Веселі старти»

Луцьк: святий Миколай завітав на «Веселі старти»

22.12.13 15:19 0 863
19 грудня став особливим днем для майже 300 учнів загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста. В цей день пройшли фінальні змагання «Веселі старти» серед учнів 3-4 класів за програмою спартакіади школярів. Дані змагання стали продовженням проекту «Fair Play – Чесна Гра», який активно впроваджується у місті Луцьку.

У спортивному залі Луцького НВК № 24 боротьбу за головні нагороди змагань виборювали команди ЗНЗ №№ 5, 11, 14, 15, 18, 22, які стали переможцями попередніх змагань у своїх підгрупах.

Управління освіти, комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за сприяння та фінансової допомоги благодійного Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» організували і провели справжнє художньо-спортивне свято, яке надовго запам’ятається юним спортсменам.

Захоплюючі спортивні естафети чергувалися з показовими виступами юних гімнасток Юлії Лугініної, Вікторії Мерчук, Анни Онищук, вихованок секції художньої гімнастики клубу «Фаворит» Луцької гімназії № 14, яких тренує Наталія Данелюк.

Палко підтримували юних спортсменів вчителі фізичної культури, батьки та уболівальники. В окремих естафетах членам журі необхідно було рахувати навіть кількість помилок, допущених у ході гри, щоб визначити переможця.

За результатами всіх естафет перемогу у І групі святкувала команда ЗОШ № 11( вчитель фізичної культури Святослав Губський), а в ІІ групі – НВК «Гімназія № 14» (Олександр Сидорук).

Друге місце в І групі завоювала команда СЗОШ № 5 (Михайло Лук’янчук), а в ІІ групі – НВК № 22 (Світлана Кохан). Третє місце в І групі дісталося команді ЗОШ № 15 (Сергій Грищук), а в ІІ-ій команді гімназії № 18 (Людмила Кочубей).

З нетерпінням учасники та глядачі чекали на зустріч зі Святим Миколаєм, який привітав усіх з святом і вручив разом з організаторами свята та гостями подарунки, нагороди та солодощі. Миколай нагородив також і вчителів фізичної культури, які готували команди до цих наймасовіших змагань школярів у нашому місті.

На згадку про участь у проведеному спортивному дійстві, юні спортсмени та їх тренери сфотографувалися з Святим Миколаєм.

Управління освіти (728058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Національна спілка ...

КОМЕНТАРІ