Луцьк: «Футболісти з клубу «Одісей» - переможці»

Луцьк: «Футболісти з клубу «Одісей» - переможці»

22.12.13 11:59 0 785
17-18 грудня в спортивному залі НВК № 24 комітет по фізичній культурі та спорту спільно з міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели традиційний турнір з міні-футболу в рамках спартакіади міста 2013, присвячений Дню Святого Миколая.

Право найсильнішої команди виборювало 7 клубів за місцем проживання, у складі яких брали участь кращі юні футболісти мікрорайонів міста 2001-2002 р.н.

Футбольні баталії юних футболістів проходили у цікавій та напруженій боротьбі. Кожна команда боролась до останньої хвилини, що не зменшувало інтригу та азарт впродовж усіх днів турніру.

За підсумками попередніх змагань у підгрупах, визначились команди, які продовжили боротьбу за призові місця та нагороди. В матчі за третє місце команда клубу «Олімпія» з 33 – го мікрорайону (спеціаліст Ніна Лисенко) з рахунком 3:1 перемогла футболістів клубу «Білий м’яч» з Завокзального району (Юрій Остромецький).

А у вирішальному поєдинку футболісти 40- а кварталу з клубу «Одісей» (Олег Хлопіцький) з рахунком 7:4 перемогли своїх однолітків з клубу «Стріла» з району ЛПЗ (Галина Тимощук).

На закінчення змагань переможці та призери турніру з міні футболу були нагороджені дипломами міськспорткомітету, а солодкі подарунки всім учасникам змагань вручив Святий Миколай.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У бібліотеці – ...
Наступна новина: Євромайдану не загрожує ...

КОМЕНТАРІ