Презентація 3Д-туру «Віртуальний Луцьк»

Презентація 3Д-туру «Віртуальний Луцьк»

22.12.13 11:14 0 718
Завдяки поступовому розвитку міської туристичної галузі про Луцьк дізнається все більше потенційних туристів з України та з-закордону.

Представник міжнародного туристичного путівника «Lonely Planet », перебуваючи у місті Луцьку влітку 2013 року, відзначив Луцьк як один з туристичних центрів України, що розвивається найбільш динамічно.

Завдяки таким маркетинговим інструментам як туристичний сайт visitlutsk.com, участь міста Луцька у міжнародних і загальноукраїнських виставках (ІТБ-2013 Берлін, UITM-2013 Київ тощо), різноманітні промоційні заходи, випуск поліграфічної продукції допомагають нам поширювати позитивні знання про місто, що викликають зацікавлення і бажання потенційних туристів відвідати Луцьк.

Для того, щоб місто було конкурентоспроможним на туристичному ринку потрібно постійно реалізовувати новітні ідеї та інноваційні підходи. Саме тому Луцька міська рада спільно із Агентством об’ємних презентацій «3D Tour» розробила віртуальну екскурсію Луцьком, яка дозволить оглянути пам’ятки архітектури та музеї ззовні і зсередини, визначні та цікаві місця, парки та вулиці на якісних панорамних фотографіях. У перспективі буде можливість «прогулятись» нашим чудовим містом через шолом віртуальної реальності.

Крім того, ЗД-тур – це унікальна відкрита платформа для популяризації різноманітних закладів, як бізнес-, так і соціально-культурного спрямування за допомогою візуалізації їх інтер’єру, надаваних послуг, переваг тощо.

Місто Луцьк - одне з перших серед українських міст, що мають своє віртуальне відображення в мережі Інтернет. Відтепер, не зважаючи на місце перебування, Луцьк завжди буде доступним для туристів, лише на відстані кількох кліків.

Поєднання новітніх технологій, унікальної історичної спадщини та перспективного сьогодення Луцька дозволяє творити справжні дива. Таким маленьким сучасним дивом для Луцька став 3Д-тур «Віртуальний Луцьк».

Запрошуємо усіх зацікавлених на презентацію 3Д-туру «Віртуальний Луцьк» за участю Луцького міського голови Миколи Романюка та розробників туру, що розпочнеться 24 грудня о 10.00 за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 1, у конференц-залі Палацу культури міста Луцька (другий поверх).

Управління туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ