В Луцьку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вручили продуктові набори

В Луцьку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вручили продуктові набори

22.12.13 14:09 0 841
Захід приурочений до Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, який відзначали 14 грудня, та Дня Святого Миколая. За словами в.о. голови Волинської обласної організації «Спілка «Чорнобиль» Ростислава Кухтея, - це спільна ініціатива Волинської єпархії УПЦ та Луцького міського голови Миколи Романюка. «Тут зібралися ліквідатори аварії на ЧАЕС та сім’ї померлих ліквідаторів, які найбільше серед цієї категорії потребують допомоги та уваги», - зауважив він.

Міський голова Микола Романюк привітав присутніх із вчорашнім святом – Святого Миколая. «У нашому місті розпочався цикл новорічно-різдвяних свят. У ці дні люди найбільше проявляють добро та милосердя до ближнього. Наша зустріч – це маленька частина прояву добра та турботи про вас», - зазначив він та побажав усім, аби Божа благодать завжди щедро і невичерпно перебувала у їх душах і серцях.

Він висловив вдячність митрополиту Волинському і Луцькому Ніфонту за ті благодійні справи, які він робить спільно з Волинської єпархією УПЦ. «Хай Вам Бог повертає сторицею», - побажав він.

Секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Микола Бондарук також привітав зі святом Святого Миколая учасників заходу. «Ми зібралися, аби продовжити справу церковну, проявляючи любов до ближнього, особливо до вас, як тих, хто рятував наше життя під час страшного лиха – аварії на ЧАЕС», - зауважив він. Побажав усім міцного здоров’я, радості та благополуччя.

Зі словами вітань протоієрей Микола Бондарук звернувся до міського голови Миколи Романюка: «Ви є продовжувачем благородних справ, й носите ім’я покровителя нашого міста. Тож сил Вам, доброго здоров’я та покрову Пресвятої Богородиці у всіх починаннях», - й вручив Миколі Ярославовичу ікону Пресвятої Богородиці –як знак любові та покрови.

Опісля міський голова та представники Волинської єпархії УПЦ вручили присутнім продуктові набори.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ