Засуджено головного інженера Луцького підприємства електротранспорту за вимагання неправомірної вигоди

Засуджено головного інженера Луцького підприємства електротранспорту за вимагання неправомірної вигоди

22.12.13 10:55 0 762
Прокуратурою міста Луцька підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо головного інженера Луцького підприємства електротранспорту, який вимагав та отримав неправомірну вигоду.

В ході досудового розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснював прокурор прокуратури обласного центру Волині, встановлено, що посадовець цього комунального підприємства вимагав та отримав від директора одного з волинських господарських товариств 200 доларів США за укладення договору на вигідних для суб’єкта умовах.

Крім того, через місяць цей інженер звернувся до директора того ж товариства з вимогою передати йому уже 600 доларів США, погрожуючи розірванням укладеного договору та подальшим перешкоджанням у здійсненні господарської діяльності.

Вироком Луцького міськрайнного суду йому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі зі встановленням дворічного випробувального терміну.

Крім того, чоловіка позбавлено права обіймати посади, пов’язані із виконанням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих обов’язків на строк 3 роки.

Кошти, які засуджений отримав незаконним шляхом, повернуто законному власнику.

Прокуратура міста Луцька
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ