Володимир-Волинська міськрада не підтримала звернення про скасування утилізаційного закону

Володимир-Волинська міськрада не підтримала звернення про скасування утилізаційного закону

22.12.13 20:12 0 883
20 грудня 2013 року Володимир-Волинська міська рада не підтримала звернення до Верховної Ради України з приводу скасування екологічного податку за утилізацію транспортних засобів.

Звернення Володимир-Волинської міської ради до Верховної Ради України з приводу ухвалення Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм" внесла фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Під час голосування голоси депутатів розділилися наполовину й щоб ухвалити звернення не вистачило одного голосу. В такій ситуації вирішальним став голос очільника міста Петра Саганюка, та він, чомусь, утримався.

"З 1 вересня 2013 року в дію було введено кабальний закон, що може спустошити кишені українців на мільярди гривень. І зараз, якщо кожна міська, районна та обласні ради підтримають звернення з вимогою скасувати утилізаційний збір, який вже призвів до суттєвого зменшення надходжень до б'юджету, то Верховна Рада зобов'язана буде відреагувати на волю мільйонів українців. Схоже, що частині депутатів Володимир-Волинської міськради на чолі з "мером" Петром Саганюком здається, що жителі міста надзвичайно багаті й можуть дозволити собі при купівлі автомобіля сплатити додатково десятки тисяч гривень. Напевно, наближені до влади депутати можуть вільно дозволити собі такі дрібні витрати. Але правильно було б звернути увагу на більшість громади міста, яка і до цього часу не могла дозволити собі придбати автомобіль, а тепер про нього лише мріятиме", – зазначив голова фракції ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міській раді Сергій Коба.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ