У Волинській області впродовж доби внаслідок ДТП травмувалися троє громадян

У Волинській області впродовж доби внаслідок ДТП травмувалися троє громадян

22.12.13 19:49 0 921
За добу на території області трапилося ряд автопригод, у яких постраждали люди.

На автодорозі у місті Ківерці 43-річний мешканець Луцького району, керуючи автомобілем «ПАЗ», скоїв наїзд на пішохода – 48-річну місцеву жительку. Жінку з тілесними ушкодженнями доставлено у Ківерцівську центральну районну лікарню.

У місті Ковелі 14-річна дівчина перебігала дорогу за межами пішохідного переходу, внаслідок чого потрапила під колеса скутера під керуванням 32-річного місцевого жителя. Дівчина отримала тілесні ушкодження, але не госпіталізовувалася.

У Луцькому районі п’яний велосипедист в’їхав у маршрутне таксі. Пригода трапилася на автодорозі у селі Боголюби. 48-річний мешканець району, рухаючись велосипедом, під час зустрічного роз’їзду допустив зіткнення із боковою частиною маршрутного таксі «Шаолінь» під керуванням 50-річного мешканця Луцького району.

Велосипедист із тілесними ушкодженнями госпіталізований у реанімаційне відділення Луцької центральної міської лікарні.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень за фактами ДТП за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ОДА та ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ