В Закарпатській області міліція Перечинщини за збереження природи

В Закарпатській області міліція Перечинщини за збереження природи

22.12.13 12:14 0 839
Правоохоронці Перечинського району, начальник міліції громадської безпеки Євген Мельников та інспектор дозвільної системи Олександр Гойзан взяли участь в нараді, яку проводив заступник голови районної державної адміністрації Іван Погоріляк.

З доповіддю про організацію ведення мисливського господарства на території Перечинського району доповів начальник управління економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Петро Доброцький.

Голова громадської організації «Товариство мисливців та рибалок «Соколець» Мирослав Опаленик підсумував роботу товариства за поточний рік. Він розповів про вжитті мисливцями заходи щодо підгодівлі диких тварин у зимовий період, збереження та збільшення поголів’я диких тварин у мисливських угіддях, щодо організації забезпечення надійної профілактики та боротьби з браконьєрством, встановлення та затримання порушників правил полювання. Мирослав Йосипович зазначив, що спільно з правоохоронцями району постійно проводяться заходи, а саме, рейди та відпрацювання, з метою виявлення фактів браконьєрства та порушень правил полювання.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Танчин: ...
Наступна новина: У Житомирі відзначили День ...

КОМЕНТАРІ