Ужгородські міліціонери засідали за круглим столом

Ужгородські міліціонери засідали за круглим столом

22.12.13 20:18 0 851
Днями ужгородські міліціонери побували на засіданні круглого столу в Ужгородському міському центрі зайнятості на тему: «Актуальні питання працевлаштування громадян».

Одним з ключових питань сучасної внутрішньої політики України є ефективне використання наявних трудових ресурсів та забезпечення реалізації громадянами конституційного права на працю та достатній життєвий рівень. В умовах сучасного світу, ринок праці є вимогливим та особливим: роботодавець хоче бачити у себе працівника з початковим досвідом роботи та відповідними вміннями.

Учасники «круглого столу» взяли активну участь в обговоренні піднятих питань, поділилися своїми думками. Як наслідок спілкування, дійшли висновку, що тільки в тісній взаємодії органів влади, громадських організацій та роботодавців можливе вирішення найважчих проблем, які стоять перед суспільством в тому числі і в питанні створення нових робочих місць для працевлаштування незайнятих громадян.

Окрім того, після обговорення даного питання присутні домовилися з ужгородськими міліціонерами про співпрацю. Міліціонери завжди готові прийти на допомогу. Будь-хто може звернутися до правоохоронців й отримати у межах компетенції допомогу у вирішенні того чи іншого питання.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир-Волинська ...
Наступна новина: В Луцьку оновлений Художній ...

КОМЕНТАРІ