Закарпаття: в день святого Миколая на Хустщині зіткнулися автобус "Богдан" із "Ауді"

Закарпаття: в день святого Миколая на Хустщині зіткнулися автобус "Богдан" із "Ауді"

22.12.13 19:29 0 890
Автобус від удару з′їхав на узбіччя й перекинувся. На щастя, Святий Микола-Чудотворець вберіг 17 його пасажирів від травм, а от пасажирці «Ауді» не пощастило…

В селі Сокирниця Хустського району біля автозаправки, що знаходиться на авто дорозі Мукачево-Івано-Франківськ–Львів зіткнулися автобус з іномаркою. Водій автомобіля марки «Ауді-100», житель Рахова, рухаючись в напрямку Хуста, здійснюючи маневр повороту ліворуч до АЗС, не надав дорогу маршрутному рейсовому автобусу марки "Богдан", який рухався у напрямку м.Тячів та мав перевагу у русі.

Внаслідок зіткнення автобус "Богдан" з′їхав на узбіччя та перекинувся на правий бік. В салоні автобуса перебувало 17 пасажирів. На щастя, ніхто з них не постраждав.

В «Ауді», окрім водія, знаходилася пасажирка, яка з тілесними ушкодженнями була доставлена на лікування до Хустської лікарні. На жаль, попри всі зусилля лікарів, жінка померла…

Транспортні засоби доставлені на штрафмайданчик Хустського МВ УМВС. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинян відзначено ...
Наступна новина: Львівська ОДА та ...

КОМЕНТАРІ