Ужгородські міліціонери впіймали взуттєвого крадія

Ужгородські міліціонери впіймали взуттєвого крадія

22.12.13 10:55 0 872
Днями за допомогою до ужгородських міліціонерів звернулася 30-річна місцева мешканка, керуюча одного з взуттєвих магазинів міста. Жінка повідомила, що під час перерахунку товару в магазині було виявлено зникнення з вітрини пари шкіряних спортивних туфель.

Крадія, що хотів розжитися взуттям безплатно, викрили оперативники кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського міськвідділу мілції. Ним виявився 17-річний ужгородець, який неодноразово попадав в поле зору правоохоронців.

У вчиненні правопорушення молодик зізнався та розповів, що не вперше «прогулювався» по магазинах міста. Його метою були зовсім не покупки, а крадіжки речей які «погано лежать». Навіть в присутності відвідувачів крав, що потрапляло під руку...

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Узбекистан використовує ...
Наступна новина: Засуджено головного ...

КОМЕНТАРІ