Ужгородські оперативники по гарячих слідах спіймали крадія

Ужгородські оперативники по гарячих слідах спіймали крадія

22.12.13 13:57 0 859
Зловмисник обікрав продавця фаст-фуду. Варто зазначити, що злочин спровокувала сама потерпіла, адже свою сумку жінка залишила на морозильній камері без нагляду, чим і скористався крадій.

Днями за допомогою до ужгородських міліціонерів звернулася 22-річна місцева мешканка, продавець одного із закладів швидкого харчування міста. Дівчина повідомила, що її щойно обікрав відвідувач, який зайшов перекусити. Він сів за столик, зробив замовлення, та вже за кілька хвилин пішов у невідомому напрямку, не дочекавшись їжі, при цьому прихопив з собою її сумочку. Його здобиччю стали особисті речі потерпілої: 200 гривень, сережки з дорогої біжутерії, фотоапарат, кредитна картка, флеш-карта, ключі від квартири, косметичка. Загальна сума збитку становить 2300 гривень.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та оперативники карного розшуку міськвідділу міліції. Міліціонерам потерпіла детально описала горе-відвідувача. Не гаючи часу, правоохоронці вирушили на пошуки зловмисника. Невдовзі на одній з вулиць міста вони помітили того самого чоловіка, про якого розповідала потерпіла. Спершу підозрюваний заперечував свою причетність до крадіжки. Проте йому діватися не було куди – в руках він тримав сумочку потерпілої. Її походження пояснити не зміг. До того ж, потерпіла впізнала свого кривдника...

- Речові докази вилучено та повернуто їх законному власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, – каже заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Василь Довганич. - Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років. Наразі слідство триває.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Міська рада Львова ...

КОМЕНТАРІ