Нові подробиці загадкового ДТП у закарпатському селі Сюрте

Нові подробиці загадкового ДТП у закарпатському селі Сюрте

22.12.13 19:01 0 1538
Обласне управління ДАІ надало редакції «Карпатського об’єктиву» детальну інформацію щодо ДТП у селі Сюрте.

За словами правоохоронців водій автомобіля Шкода «SuberB», який протаранив відбійник у селі Сюрте сам звернувся до міліції. На нього було складено адміністративний протокол та внесено до Єдиного реєстру. Водія було освідчено, і через декілька днів стане відомо, чи був він тверезий. Власник забору житлового будинку, біля якого трапилась ДТП до водія майнових претензій немає.

Наразі не підтвердилася інформація чи є учасник ДТП дерслужбовець.

В обласному управлінні ДАІ нас також повідомили, що правоохоронці прибули на місце події вже після звернення водія. Тобто, пізніше ніж наші кореспонденти. На запитання про нібито одразу прибулих на місце гаїшників, які за словами очевидців зняли номерні знаки та забороняли дітям фотозйомку, нас запевнили, що насправді міліонерів у той час там не було. У ДАІ припускають що це могли бути друзі учасника ДТП, які відразу під’їхали на місце події.

Все здається зрозуміло, але постає питання. Чому водій одразу не звернувся до міліції, і не почекав їх на місці події? Адже якщо він дійсно перебував у нетверезому стані, то через деякий час у ДАІ могла звернутися й зовсім інша – твереза людина замість реального учасника ДТП. Наприклад, один з його друзів. Але тепер ми навряд чи про це дізнаємось.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: КП «Луцькводоканал» ...

КОМЕНТАРІ